NISI MASA'nin organize ettigi Istanbul Express, hayatimin boyle abuk bir zamaninda, ilac gibi onume dusen, enteresan bir proje. 45 katilimci, 3 tren, 20'den fazla sehir ve Avrupa'da 3 hafta.

Tallinn'den baslayip, Istanbul'a uzanacak yolculugumdan, unutmamam gereken notlari buraya alayim dedim...

21 Eylül 2010

Tallinn, mekan gezmece...

Bugünü mekan gezmeye ayırdık. Tren istasyonu restoranı, otobüs istasyonu barı, kebap restoranları vs. vs.


Kameram bir sürpriz yaparak video çekmeyi bıraktı bugün. Sorunun DoğuBank'tan aldığım Kingston karttan olduğunu anlamış bulunmaktayım. 550D, abileri 5D ve 7D'nin aksine, ne yazikki SD kartlara çekim yapıyor. SDHC ya da SDXC. Aldığım kart, Class 6 olmasına rağmen, videoda 5 saniyeyi geçemiyor. Sanki İstanbul'da bol bol test etmiştim sanıyorum ama galiba hep diğer kartı denemişim.

Yarın sabahın köründe çekime gitmemiz gerektiği için de bir gerginlik var, doğaldır, bakalım neler gelecek başımıza. Yarın ilk iş, bir teknoloji mağazası ve Sandisk Extreme III bir kart beni bekler! Teşekkürler NISI MASA :D

Bu akşam Türk konsolosluğunda çaya davetliydik bir de. Büyükelçiyle, oranın çalışanlarıyla tanıştık, sohbet ettik, su böreği ve cevizli baklava yedik, son olarak da bir hatıra fotoğrafıyla günü sonlandırdık.

İlk çekim günümüz yarın!!

1 yorum: